Här är våra nya förtroendevalda!

På lördagen under Riksårsmötet 2021 röstades sexton nya förtroendevalda in i RKUF. Stort grattis till er!
På lördagen under Riksårsmötet 2021 röstades sexton nya förtroendevalda in i RKUF. Stort grattis till er!
Publicerad: 14 jun 2021
Lästid: ca

Efter lördagens omröstning på Riksårsmötet kan vi nu stolt meddela att vi har sexton nya förtroendevalda stjärnskott i RKUF! Stort grattis till er! 

Vi vill börja med att presentera Lotta Schneider som blivit vald till förbundsordförande. Lotta tar med sig erfarenhet i RKUF på både lokal och nationell nivå, pepp och driv för förändring in i uppdraget. Lotta får även sällskap av fem nya styrelseledamöter: Matilda Holmberg, Sumaya Okashe, Jenny Åman, Sana Pirot och Frida Sköld Johnsson! Siri Klintberg, som suttit i förbundsstyrelsen de senaste två åren, har också blivit vald på fyllnadsval ett år. Som sällskap får de Kevin Norberg, Sofia Westman, Frida Olofsson och Li Nester som valdes på två år vid Riksårsmötet 2020.

Vi har också fått en ny nationell valberedningen. Sammankallande blev Samuel Molin som har varit en del av RKUF:s nationella valberedning sen ett år tillbaka. Samuel får sällskap av fyra nya ledamöter: Sandra Hagelin, Dalia Ibrahim, Henrik Erander och Moa Andersson. Tyler Flynn har även blivit vald till ersättare! De brinner alla för barn och ungas rättigheter och att göra RKUF tillgänglig för fler.

Vi har också röstat igenom två nya verksamhetsrevisor, Orfeas Georgakakis Paulsson och Liz Jerbo och gett PWC fortsatt förtroende som vår auktoriserade revisor. Vi har nu även en ledamot i Röda Korsets valberedning Martina Lundin!

Välkomna!