Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Växjö

Om Röda Korsets Ungdomsförbund Växjö! 

Vi jobbar för ett hållbart samhälle där barn och ungdomar mår bra och känner sig trygga.Vi söker och välkomnar alltid nya engagerade människor som vill vara med och göra skillnad. Vi tar hjärtligt emot nya idéer och ser gärna till att testa på nya saker för att bli ännu bättre på
det vi gör. Vi har idag fyra aktiva verksamheter här i Växjö och vi ser att det finns potential för föreningen att växa ännu mer.

RKUF Växjö på sociala medier 
Följ oss på våra sociala medier och håll dig uppdaterad med ny information om allt som händer i föreningen på Facebook och Instagram.

English?
If you do not speak Swedish but want to be a part of RKUF and help us make a difference, please contact the board for more information: rkuf.vaxjo@redcross.se

Aktuellt hos oss!
Vi har återigen startat upp läxhjälpen på Tallgården och är aktiva där varje tisdag för att hjälpa ungdomar med sina läxor. Vill du vara mer - maila oss!

Vi arbetar även för att sprida information om Rättvis handel och Rättvisemärkt. Vi arrangerar utbildningar, föreläser i skolor och arbetar aktivt med att öka medvetenheten i Växjö med omnejd. Vill du vara mer - maila oss!

Handlingar från föreningsårsmöte 2024

RKUF Växjö

RKUF Växjö

Vad vi gör i Växjö

Växjö

Jourhavande kompis

Jourhavande kompis är en anonym chattjour för alla upp till 25 år. Hör av dig om du vill bli en Jourhavande kompis eller om du vill veta mer!

Växjö

Läxhjälp

Vi håller i läxhjälp på Tallgården i Araby. Vill du vara med? Mejla oss!

Växjö
Växjö

På Flykt

Workshopen På Flykt är en textbaserad workshop som är framtaget för att öka förståelsen för vad det innebär att vara på flykt från sitt hemland. Workshopen hålls i skolor för skolklasser av frivilliga. Vill du veta mer? Maila oss så berättar vi mer!

Växjö

Studenter för rättvis handel

Vi är en undergrupp till RKUF Växjö som sysslar med Rättvis handelsfrågor. Vi arbetar för att sprida information om Rättvis handel och Rättvisemärkt. Vi arrangerar utbildningar, föreläser i skolor och arbetar aktivt med att öka medvetenheten i Växjö bland annat genom rättvisemärkta modevisningar och rättvisemärkt chokladprovning. Vill du veta mer eller engagera dig i Rättvis handel frågor?

Engagera dig i RKUF Växjö

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?