Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Skellefteå

Är du missnöjd över hur samhället utvecklas och vill du se mer kärlek och respekt? Du kan hjälpa till att skapa den utvecklingen, och det blir mycket lättare om vi organiserar oss och gör det tillsammans! Ensam är INTE stark. Vi är många i RKUF som står upp för kärlek och respekt och nu hittar vi fler platser att finnas på i Sverige.

Vi har från 2019 startat upp Röda Korsets Ungdomsförbund i Skellefteå. Här på sidan kan du ta reda på vad du kan göra för att stå upp för unga i Skellefteå!

Har du inte tid eller ork att vara aktiv som medlem eller frivillig? Om du fortfarande vill stötta oss och tycker RKUF gör ett viktigt arbete kan du bli stödmedlem!

Vi finns på Facebook (@rkufskelleftea) och Instagram (@rkuf.skelleftea)

Föreningsårsmötet

Vi vill välkomna dig till vårt föreningsårsmöte som kommer gå av stapeln den 4/2 och det betyder mycket för oss och demokratin om du vill delta. Nytt för i år är att det går att delta på distans om man så önskar. Du får mycket gärna anmäla dig via formuläret nedan. Eller mejla oss senast den 2/2.

Kontakt oss!

RKUF Skellefteå

Skellefteå

Här hittar ni de frivilliguppdrag som finns ute i Skellefteå eller som du kan delta i från Skellefteå just nu!

Vad vi gör i Skellefteå

Skellefteå

Kompisgrupp

Vi vill starta upp Kompisgrupp i Skellefteå. Kompisgruppen är en verksamhet som vänder sig till ensamkommande ungdomar. Varje vecka anordnar vi olika aktiviteter tillsammans, vi bestämmer gemensamt i gruppen vad vi ska hitta på. Maila oss om du har några funderingar eller vill vara med!

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Skellefteå

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?