Kompisgrupp

Alla har rätt till en meningsfull fritid. Därför har vi kompisgrupper för barn och unga. I våra kompisgrupper hittar vi på massor med roliga aktiviteter!
Alla har rätt till en meningsfull fritid. Därför har vi kompisgrupper för barn och unga. I våra kompisgrupper hittar vi på massor med roliga aktiviteter!

Kompisgruppen - en gemenskap som kan göra skilland

Är du under 25 år och letar efter ett socialt sammanhang där du kan träffa andra? I kompisgruppen hittar vi på aktiviteter som fotboll, brädspel eller bakar. Vi bestämmer tillsammans vad vi ska göra när vi träffas! Det viktigaste är att alla får en möjlighet att umgås och hitta på roliga saker. Vi tycker att alla ska ha en fritid som känns värdefull.

Kompisgrupper på olika platser i Sverige
Vi har kompisgrupper på olika platser runtom i Sverige. Du kan se om verksamhet finns på din ort genom att gå in på din lokalförenings-sida där du även hittar mejladress till din lokala förening. Vill du bli frivillig i en Kompisgrupp? Använd formuläret nedan för att anmäla ditt intresse

Engagera dig i Kompisgruppen

Fältet är obligatoriskt.
Vilket uppdrag är du intresserad av?
Fältet är obligatoriskt.
Fältet ska vara i "{0}"-format.
Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.
Samtycke
Logga för Kompisgrupper

Anmäl dig till Kompisgruppsutbildning

Ska du bli frivillig hos en av våra Kompisgrupps-verksamheter? I kalendern hittar du kommande utbildningar.

Till kalendern

"Att se alla så glada och se hur vi lärt känna varandra bättre och bättre. Vi jobbar mycket med att det ska vara bra stämning och integrering när vi ses." - Engagerad i Lund

Sommarkompis

Det är lätt att under sommaren känns sig särskilt ensam. Därför anordnar flera av våra lokalföreningar Kompisgrupper med sommaraktiviteter för barn och unga. På det sättet främjar vi en aktiv och meningsfull fritid och skapar ett socialt häng, även under sommarlovet. För dig som vill är det en möjlighet att engagera dig under ett par sommarveckor. Du får gratis utbildning inför uppdraget.

Vill du engagera dig i årets Sommarkompis?

Om du känner dig sugen på att bli frivillig i Sommarkompis och bidra till en meningsfull sommar för unga - kolla in våra lediga frivilliguppdrag här eller mejla din lokalförening.

Ge av din tid

Vi har alltid många lediga frivilliguppdrag, hitta det som passar just dig.

Engagera dig idag!
Maha Suliman

Verksamhetsutvecklare Kompisgruppen

Malmö