Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Kompisgrupp

Alla har rätt till en meningsfull fritid. Därför har vi kompisgrupper för barn och unga. I våra kompisgrupper hittar vi på massor med roliga aktiviteter!
Alla har rätt till en meningsfull fritid. Därför har vi kompisgrupper för barn och unga. I våra kompisgrupper hittar vi på massor med roliga aktiviteter!
Publicerad: 06 apr 2021
Lästid: ca

Kompisgruppen - en gemenskap som kan göra skilland

Är du under 25 år och letar efter ett socialt sammanhang där du kan träffa andra? I kompisgruppen hittar vi på aktiviteter som fotboll, brädspel eller bakar. Vi bestämmer tillsammans vad vi ska göra när vi träffas! Det viktigaste är att alla får en möjlighet att umgås och hitta på roliga saker. Vi tycker att alla ska ha en fritid som känns värdefull.

Kompisgrupper på olika platser i Sverige
Vi har kompisgrupper på olika platser runtom i Sverige. Här nedan finns kontakt till de kompisgrupper vi har igång. Finns det inte någon Kompisgrupp på din ort och du vill starta en Kompisgrupp kan du kontakta vår verksamhetsutvecklare, kontaktuppgifter finns länst ned på sidan.

Uppsala

Kompisgrupp Storträffen

Stockholm

Stockholm Kompisgrupp

Göteborg

Göteborg Kompisgrupp

Göteborg

Göteborg Transitgrupp

Lund

Lund Kompisgrupp

Umeå

Umeå Tjejgrupp

Örebro

Örebro Kompisgrupp

Logga för Kompisgrupper

Vill du vara en del av vår nya digitala kompisgrupp?  

Coronapandemin har begränsat våra sätt att träffas fysiskt. Samtidigt vill många hitta på saker och träffa nya människor. Därför startar vi under våren en digital Kompisgrupp. Är du mellan 13-25 år och vill vara med och hitta på spännade digitala träffar tillsammans med andra?

Anmäl dig här!

"Att se alla så glada och se hur vi lärt känna varandra bättre och bättre. Vi jobbar mycket med att det ska vara bra stämning och integrering när vi ses." - Engagerad i Lund

Sommarkompis

Det är lätt att under sommaren känns sig särskilt ensam. Därför anordnar flera av våra lokalföreningar Kompisgrupper med sommaraktiviteter för barn och unga. På det sättet främjar vi en aktiv och meningsfull fritid och skapar ett socialt häng, även under sommarlovet. För dig som vill är det en möjlighet att engagera dig under ett par sommarveckor. Du får gratis utbildning inför uppdraget.

Vill du engagera dig i Kompisgruppen?

Om du känner dig sugen på att bli engagerad i Kompisgruppen eller Sommarkompis och bidra till en meningsfull fritid för andra så kan du kolla våra lediga frivilliguppdrag eller kontakta verksamhetsutvecklaren för Kompisgruppen.

Ge av din tid

Vi har alltid många lediga frivilliguppdrag, hitta det som passar just dig.

Bli volontär idag!
Maha Suliman

Verksamhetsutvecklare Kompisgruppen

Malmö