MOVE

MOVE är en helg som vi har varje år, där vi tillsammans lär känna varandra och tar del av intressanta föreläsningar och workshops.
MOVE är en helg som vi har varje år, där vi tillsammans lär känna varandra och tar del av intressanta föreläsningar och workshops.

Anmälan till årets MOVE är öppen!

Är du redo för RKUF:s peppigaste helg?

Anmäl dig till årets MOVE - en helg för alla RKUF:are! Temat för helgen är Maktverkstaden - för en humanitär förändring. Vi kommer att lära oss mer hur vi kan arbeta med att göra samhället mer humant genom olika typer av påverkansarbete. Vi kommer också lära oss om psykosocialt stöd och hur vi tar hand om varandra för att orka.

Utöver allt vi kommer få lära oss under helgen kommer vi få en chans att träffa andra engagerade från Röda Korsets Ungdomsförbund, umgås och ha kul!

Alla passen under helgen kommer att hållas på svenska. Vi bjuder såklart på resa, boende och mat under helgen!

Datum: 17-19 november

Plats: Utanför Göteborg

Vem? Alla som på något sätt är med i RKUF!

Anmälan till MOVE är öppen!

Anmälan till MOVE 2023

För dig som ska åka på MOVE

Här har vi samlat vanliga frågor och svar för dig som ska åka på MOVE

Jag har anmält mig men inte fått någon bekräftelse

Bekräftelse kring huruvida du fått en plats under MOVE-helgen skickas ut efter det sista anmälningsdatumet som är den 20e oktober. 

Eftersom vi har begränsat antal platser för MOVE, så kommer ett urval av deltagare genomföras ifall fler anmäler sig än det finns platser. En bred representation från olika verksamheter kommer att prioriteras.

Hur vet jag om jag får åka på MOVE?

Du får veta säkert att du fått en plats på MOVE efter att anmälan stängt. Efter att anmälan stängs den 20e oktober kommer det skickas ut ett mail till dig om du kommer få åka på MOVE eller inte.

Vem får åka på MOVE?

Alla som är medlemmar i RKUF är varmt välkomna på MOVE. Om du är nyfiken på att lära dig mer om RKUF går det också bra att anmäla dig. Om du är under 18 år så behöver vi ett medgivande från din målsman. 

Vad händer om jag blir sjuk?

Om du känner att du håller på att bli sjuk ska du meddela oss det så snabbt som möjligt så att vi kan avboka dina biljetter och ditt boende. Det gör du genom att maila move.rkuf@redcross.se

Om du känner att du håller på att bli sjuk under helgen så ska du meddela personalen på plats om detta och därefter hålla dig på ditt rum. Du kommer tillsamans med perosnlen på plats bestämma hur och när du ska ta dig hem. 

Det är viktigt att en meddelar personal så snabbt som möjligt om en känner sig det minsta sjuk.

När är MOVE?

Mellan den 17-19 november 2023. 

 

Jag bor en bit bort och behöver resa, hur gör jag med biljetter?

Veckan efter du får besked om att du fått en plats på MOVE kontaktar vi dig via mejl eller telefon och hjälper dig att boka din resa.

Varför heter det MOVE?

MOVE står för Motivation, Organisation, Verksamhet och engagemang. Detta namn röstades fram under det första MOVE-liknande eventemanget Röda Korsets Ungdomsförbund arrangerade.