MOVE

MOVE är en helg som vi har varje år, där vi tillsammans lär känna varandra och tar del av intressanta föreläsningar och workshops.
MOVE är en helg som vi har varje år, där vi tillsammans lär känna varandra och tar del av intressanta föreläsningar och workshops.

MOVE 2023

I november är det dags för årets MOVE - en helg för alla RKUF:are! Temat för helgen är Maktverkstaden - för en humanitär förändring. Vi kommer att lära oss mer hur vi kan arbeta med att göra samhället mer humant genom olika typer av påverkansarbete. Vi kommer också lära oss om psykosocialt stöd och hur vi tar hand om varandra för att orka.

Utöver allt vi kommer få lära oss under helgen kommer vi få en chans att träffa andra engagerade från Röda Korsets Ungdomsförbund, umgås och ha kul!

Alla passen under helgen kommer att hållas på svenska. Vi bjuder såklart på resa, boende och mat under helgen!

Datum: 17-19 november

Plats: Kungälv, utanför Göteborg

Anmälan till årets MOVE är desvärre stängd

För dig som ska åka på MOVE

Här har vi samlat vanliga frågor och svar för dig som ska åka på MOVE

Jag har anmält mig men inte fått någon bekräftelse

Bekräftelse kring huruvida du fått en plats under MOVE-helgen skickas ut efter det sista anmälningsdatumet som är den 20e oktober. 

Eftersom vi har begränsat antal platser för MOVE, så kommer ett urval av deltagare genomföras ifall fler anmäler sig än det finns platser. En bred representation från olika verksamheter kommer att prioriteras.

Hur vet jag om jag får åka på MOVE?

Du får veta säkert att du fått en plats på MOVE efter att anmälan stängt. Efter att anmälan stängs den 20e oktober kommer det skickas ut ett mail till dig om du kommer få åka på MOVE eller inte.

Vem får åka på MOVE?

Alla som är medlemmar i RKUF är varmt välkomna på MOVE. Om du är nyfiken på att lära dig mer om RKUF går det också bra att anmäla dig. Om du är under 18 år så behöver vi ett medgivande från din målsman. 

Vad händer om jag blir sjuk?

Vänligen meddela oss snarast om du blir sjuk eller får förhinder. Anmäl detta genom att mejla move.rkuf@redcross.se. Ogiltig frånvaro eller avhopp efter 9/11 debiteras med 500kr. Om du inte kan komma ska detta meddelas och diskuteras med ansvarig. 

När är MOVE?

Mellan den 17-19 november 2023. 

 

Hur bokar jag mina resor till och från MOVE?

Om du behöver resa till MOVE med kollektivtrafik står Röda Korsets Ungdomsförbund för kostnaden. Du bokar din resa själv genom Tranås resebyrå enligt information som skickas ut till dig den mellan den 23:e och 24:e oktober via mejl. Din resa bokas senast den 8 November.

Varför heter det MOVE?

MOVE står för Motivation, Organisation, Verksamhet och engagemang. Detta namn röstades fram under det första MOVE-liknande eventemanget Röda Korsets Ungdomsförbund arrangerade.