Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad

Vi är RKUF Karlstad!

Vår gemenskap bygger på att vi bryr oss och att vi alla vill bidra till en bättre värld. Tillsammans kämpar vi för ett samhälle som bygger på kärlek och respekt, där alla barn och unga mår bra och känner sig trygga. Vårt mål är att finnas där när vi behövs som mest.

Vi står upp för barn och ungas rättigheter. Värnar om deras värde som individer och ser till att barn och unga uppfattas som den resurs de är. För att göra skillnad behöver vi dig. Dina erfarenheter, ditt engagemang, dina idéer.

Det krävs inte mycket för att göra skillnad. Hjälp till med läxorna, chatta med andra unga eller sprid vårt budskap. Det viktigaste är att du vill se förändring till det bättre. Tillsammans är vi starkare!

Se vad som händer i vår förening på på Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad eller på vår instagram Instagram: RKUFKarlstad

Handlingar från föreningsårsmöte 2023

RKUF Karlstad

RKUF Karlstad

Har du några frågor eller funderingar kring föreningen? Kanske vill du engagera dig eller samarbeta på något sätt? Inga frågor är för stora eller små – hör av dig till oss!

Lediga uppdrag i Karlstad

Här hittar du alla frivilliguppdrag som finns ute i Karlstad just nu!

Visar 3 uppdrag av 3

Vad vi gör i Karlstad

Karlstad

Läxhjälp

Vi bedriver läxhjälp på Nobelgymnasiet på torsdagar.

Karlstad
Torsdag kl. 16-18

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Karlstad

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?