Välkommen till nya rkuf.se

Vår nya hemsida är enklare, snyggare och gjord för att användas på vilken enhet du vill.
Vår nya hemsida är enklare, snyggare och gjord för att användas på vilken enhet du vill.
Publicerad: 09 maj 2021
Lästid: ca

Måndag den 10:e maj lanserades vår nya hemsida! Den är gjord för att kunna användas främst på mobilen, men även på alla andra enheter som du vill använda dig av. Vi har skapat den här hemsidan för att fler ska kunna hitta till oss för att få hjälp, för att fler ska engagera sig och för att fler ska vilja bli medlemmar. Vår nya hemsida är uppdelad i fyra huvuddelar: få hjälp, engagera dig, vad vi gör och om oss.

Du kan navigera runt på sidan genom att klicka på huvudrubrikerna längst upp eller använda dig av hamburgermenyn (menyn som är gjord av tre streck ovanpå varandra) för att även hitta våra undersidor. Alla verksamheter och lokalföreningar har behållt sina egna sidor, men är nu främst till för att koppla ihop verksamhet och förening med målgrupp. Därför finns nu tydlig kontaktinformation om varje lokalförenings verksamhet på deras sidor.

Vi har också arbetat fram nytt, roligt, lättläst material som ska göra det enklare att lära sig mer om vad vi gör och vad vi tycker. Många frivilliga får också berätta om sina erfarenheter i organisationen, vilket vi tycker är jättekul! Vill du också att vi delar din berättelse om att vara frivillig hos Röda Korsets Ungdomsförbund. Hör av dig!

Vissa delar av hemsidan är fortfarande under utveckling och du får gärna höra av dig om du har synpunkter om något du hittar. Vi hoppas dock att du mest njuter av att lätt kunna klicka runt och se allt roligt och viktigt som vi håller på med. Först och främst ska denna nya hemsida göra så att ännu fler barn och unga kan göra sin röst hörd och få det stöd de behöver.

Ge av din tid

Vi har alltid många lediga frivilliguppdrag, hitta det som passar just dig.

Lediga Uppdrag

Ställ upp för barn och unga genom att bli medlem idag. Det är gratis!

Bli medlem!

Förnya ditt medlemskap

Är du redan medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund? Glöm inte att förnya ditt medlemskap. Det behövs göras efter varje årsskifte.

Förnya ditt medlemsskap