Engagera dig!

Välkommen! Vill du ge av din tid för någon annan? Hos oss finns massa sätt att engagera sig på.
Välkommen! Vill du ge av din tid för någon annan? Hos oss finns massa sätt att engagera sig på.

Bli en del av världens största humanitära rörelse! 

Vi behöver alltid personer som engagerar sig hos oss, därför är vi glada att du hittat hit! Vi på Röda Korsets Ungdomsförbund samordnar verksamhet på plats och digitalt för barn och unga över hela Sverige. Alla våra verksamheter är gratis att ta del av och bedrivs av unga frivilliga. Du som vill engagera dig bestämmer själv i vilken stad, eller om du vill engagera dig i någon av våra digitala verksamheter som exempelvis Läxhjälp online eller Jourhavande kompis.

Nedan kan du läsa mer om våra verksamheter och göra en intresseanmälan så att vi kan ta kontakt med dig. Att ge av din tid är det finaste du kan göra, så tack för det! 

Bli en av oss!

Vare sig du har en minut, en halvtimme eller några timmar i veckan, så har vi nåt för alla.

Gör ett digitalt RKUF-intro!

Är du ny i RKUF eller nyfiken på oss - gör ett digitalt RKUF-intro! Du kommer få lära dig mer om vilka vi är, vad vi gör och vår historia. Detta introduktionspass gör du själv i din egen takt när det passar dig. Klicka på länken nedan och registrera din mejladress så får du all information du behöver i din inkorg (ibland i skräpposten). Lycka till!

Påbörja RKUF-intro!

Are you an English-speaker?

You can take our introductory training in English as well.

Prenumerera på vårt medlemsbrev

Ange en giltig e-postadress.

När du lämnat din mejladress behandlas den av Röda Korsets Ungdomsförbund. Du har rätt till information om hur dina personuppgifter behandlas, läs mer på www.rkuf.se/personlig-integritet/