Våra digitala utbildningar

Som volontär hos Röda Korsets Ungdomsförbund behöver du gå vissa utbildningar. Här hittar du mer information om våra utbildningar.
Som volontär hos Röda Korsets Ungdomsförbund behöver du gå vissa utbildningar. Här hittar du mer information om våra utbildningar.

Så fungerar våra digitala utbildningar

Som del av vår verksamhet erbjuder vi kortare utbildningar för dig som volontär eller förtroendevald. Vissa måste du gå, andra är frivilliga. Utbildningarna är till för att du ska känna dig trygg i din roll och att säkerhetsställa kvalitén i våra verksamheter

Du får oftast information från verksamhetsledare eller från personalen vilken utbildning som gäller för just dig.

På den här sidan hittar du alla digitala utbildningar som vi erbjuder via plattformen Learnster. Det innebär att du kan gå dessa utbildningar när du vill och i din egen takt.  För att gå dessa utbildningar behöver du skapa ett konto på Learnster. Gå till Svenska Röda Korsets sida för att registrera dig och läsa manual. Läs under rubriken: Webbkurser - Genomför kurs när det passar dig. Klicka här.

Just nu upplever många problem med att skapa nya användare- om du får problem så maila katarina.johansson.eiben@redcross.se. Vi försöker lösa problemet så snabbt som möjligt!

När du gjort klart utbildningen som du har valt att gå får du ett diplom som blir ett bevis på att du gått den.

För fysiska utbildningar eller utbildningar som hålls online med en kursledare, besök vår kalender eller prata med din verksamhetsutvecklare. Detta gäller framförallt styrelseutbildningen och verksamhetsledarutbildningen. Vi brukar hålla kurserna en gång per termin med en kursledare även om de finns på Learnster. 

Det är även bra att hålla koll på våra sociala medier för info om utbildningar och events.

Om du stöter på några problem med utbildningsplattformen learnster. Maila: katarina.johansson.eiben@redcross.se

OBS! Länkarna nedan funkar bara om du har ett befintligt konto! För att skapa ett så kan du klicka här.

Utbildningar för alla

För volontärer i verksamheter

För förtroendevalda