Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Malmö

Vi ställer upp för Malmö!

Vi är unga som ställer upp för unga och tror på allas möjlighet att påverka. Vi drömmer och strävar efter en värld där barn och unga ska må bra och känna sig trygga.


We are the Red Cross Youth Malmö, where young people stand up for the children and youth in Malmö.

Would you like to hear more about us? Contact us at rkuf.malmo@redcross.se

Kontakta oss!

RKUF Malmö

Malmö

Här hittar ni de frivilliguppdrag som finns ute i Malmö just nu!

Visar 4 uppdrag av 4

Vad vi gör i Malmö

Malmö

Läxhjälp Mötesplats Otto

Genom läxhjälp på Mötesplats Otto når vi ut till många ensamkommande och nyanlända som kan ha behov av extra stöd. Förutom att göra läxor ihop är läxhjälpen också en möjlighet till möten mellan människor. Maila oss om du vill vara med!

Malmö

Läxhjälp online

Vi har Läxhjälp online. Det är gratis, tryggt och smidigt för dig som går i grundskola och på gymnasiet. Vill du bli frivillig i vår Läxhjälp online-grupp så maila oss!

Malmö

Frukostklubben

Vi har under flera år drivit Frukostklubbar i Malmö, där det skapas en trygg plats för eleverna både för att äta och för att kunna sitta ner och prata. Vi gör iordning, serverar och städar undan frukost, och umgås med varandra och med eleverna på skolan. Under våren 2024 undersöker vi möjligheterna att starta upp en ny Frukostklubb i Malmö. Vill du hjälpa till?

Malmö

RKUF-podden

RKUF-podden är en podd av unga, för unga. I denna podd lyfter vi samhällets orättvisor, de eldsjälar som kämpar för en bättre värld samt vad som faktiskt blivit bättre än förr. Podden drivs av lokalföreningarna RKUF Lund och RKUF Malmö. Välkommen att kontakta oss om du är du intresserad av att engagera dig, eller har du önskemål till ämnen RKUF-podden ska lyfta.

Malmö

Dansklubben

Det finns en mötesplats i Augustenborg som anser att alla barn ska ha rätt till en meningsfull och utvecklande fritid. Barnen är väldigt sugna på att dansa, och vi i RKUF har därför "Dansklubben" på mötesplatsen varje fredag eftermiddag. I Dansklubben anordnar vi danslekar, danslektioner och andra dans-relaterade aktiviteter för barnen. Vill du dansa och ha kul med barn i åldern 7-14? Maila oss!

Engagera dig i RKUF Malmö

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?