Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad

Vi är RKUF Karlstad!

Vår gemenskap bygger på att vi bryr oss och att vi alla vill bidra till en bättre värld. Tillsammans kämpar vi för ett samhälle som bygger på kärlek och respekt, där alla barn och unga mår bra och känner sig trygga. Vårt mål är att finnas där när vi behövs som mest.

Vi står upp för barn och ungas rättigheter. Värnar om deras värde som individer och ser till att barn och unga uppfattas som den resurs de är. För att göra skillnad behöver vi dig. Dina erfarenheter, ditt engagemang, dina idéer.

Det krävs inte mycket för att göra skillnad. Hjälp till med läxorna, chatta med andra unga eller sprid vårt budskap. Det viktigaste är att du vill se förändring till det bättre. Tillsammans är vi starkare!

Se vad som händer i vår förening på på Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad eller på vår instagram Instagram: RKUFKarlstad


Extrainsatt föreningsårsmöte 

Välkommen på ett extrainsatt föreningsårsmöte för RKUF Karlstad den 4:e juni kl.13:00-14:00. Under mötet kommer en ny ordförande att väljas. Valberedningens förslag publiceras inom kort. 
Anmäl dig genom att kontakta oss på: rkuf.karlstad@redcross.se
Kallelse med dagordning hittar du här

 

RKUF Karlstad

RKUF Karlstad

Har du några frågor eller funderingar kring föreningen? Kanske vill du engagera dig eller samarbeta på något sätt? Inga frågor är för stora eller små – hör av dig till oss!

Vad vi gör i Karlstad

Karlstad

Läxhjälp

Vi bedriver läxhjälp på Nobelgymnasiet på torsdagar.

Karlstad
Torsdag kl. 16-18

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Karlstad

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?