Jobba hos oss

Jobba i en av världens största humanitära organisationer

Som anställd hos oss blir du en del av den Internationella rödakors- och rödahalvmånerörelsen, som finns i 191 länder runtom i världen. Röda Korsets Ungdomsförbund är en fristående del av det Svenska Röda Korset, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

Att arbeta för Röda Korsets Ungdomsförbund är mer än en anställning. Vi är en av Sveriges största ungdomsorganisationer som inte tillhör något parti eller någon religion. Hos oss får du möjlighet att bidra i arbetet för ett medmänskligt samhälle där barn och unga är trygga och ses som en resurs. Du arbetar med våra sju grundpriciper som din kompass.

 

Stöd barn och ungas engagemang

Att jobba hos oss är att stötta barn och ungas lokala engagemang, vilket vi gör på ett femtontal orter runtom i Sverige och online. För många är vi det första steget in i föreningslivet och ledarskapsroller. Din roll som anställd är att möjliggöra och förvalta det engagemanget.

Bidra till vår mångfald

Vi har som målsättning att bredda mångfalden på arbetsplatsen vid nyrekryteringar. Därför välkomnar vi särskilt dig som är arbetssökande och är ickevit, man, queer, person med funktionsvariation eller ung i arbetslivet.

 

Du hittar våra lediga jobb här

Vi letar regelbundet efter nya personer som vill och kan jobba med oss. När det finns lediga jobb annonseras de på den här sidan och på Röda Korsets jobbsida.