Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Läxhjälp online

Vi hjälper dig online med dina läxor. Det är gratis och allt du behöver är en dator eller telefon och en läxa som du behöver hjälp med!
Vi hjälper dig online med dina läxor. Det är gratis och allt du behöver är en dator eller telefon och en läxa som du behöver hjälp med!

Öppettider för Läxhjälp online

Läxhjälpen är öppen måndag-torsdag klockan 19:00-21:00

När läxhjälp online är öppen:

Läxhjälp-rutan blir synlig i det lila fältet när läxhjälpen är öppen

 

Hur får jag hjälp?

När läxhjälp online har öppet så finns det en ruta som dyker upp. I rutan som dyker upp kan du välja det ämne du vill ha hjälp med. Efter det väljer du om det ska vara via chatt eller video. Denna ruta syns bara när läxhjälp online har öppet, den visas alltså inte när läxhjälpen är stängd.

Läxhjälp onlines öppettider är:

Måndag kl 19.00-21.00

Tisdag-torsdag kl 17.00 - 21.00

Varför tar det ibland lång tid att få hjälp?

Vi har olika antal frivilliga som hjälper till och alla har olika ämnen som de kan hjälpa till med. Ibland kan det tex bara finnas en person som kan matte men flera stycken som vill ha hjälp med matte. Tyvärr kommer den personen inte kunna hjälpa alla.

Vi rekommenderar att du kommer tillbaka en annan dag om det tar lång tid att få hjälp.

Vilka är läxhjälparna?

Läxhjälparna är våra frivilliga och volontärer. De frivilliga läxhjälparna som du får hjälp av är allt från studenter till pensionärer med olika bakgrunder. Det gör sitt bästa i stötta dig att göra läxan men majoriteten av de är inte lärare.

Varför funkar inte videon?

Om du vill ha videosamtal rekommenderar vi att du använder Google Chrome. Ibland kan det behövas att du installerar en uppdatering som aktiverar videon. Uppdateringen bör dyka upp automatiskt när du startar video chatten om du inte har den.

Stina Wennö

Verksamhetsutvecklare Läxhjälp Online

Göteborg

Ge av din tid

Vi har alltid många lediga frivilliguppdrag, hitta det som passar just dig.

Bli volontär idag!