Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Lokalföreningars hemsidor

Hur kan ni i föreningen använda er av hemsidan för att kommunicera om er förening? Läs på!

Facebookflödet

Det enklaste sättet för er att snabbt och effektivt påverka er hemsidas innehåll är genom att hålla ert Facebookflöde uppdaterat. På er lokala sida finns ert Facebookflöde högst upp och på så sätt har ni möjlighet att sprida information till era medlemmar. På era sidor finns även en länk till er Instagram och kontaktuppgifter och information om alla era verksamheter. Håller ni dem uppdaterade kommer både frivilliga, medlemmar och deltagare ha lätt att nå er. Längre ner kan ni läsa om hur ni kan hålla sidan uppdaterad.

Reachmee

Reachmee är Röda Korsets rekryteringsverktyg. Alla uppdrag som läggs upp på Reachmee syns automatiskt på vår lediga uppdrag-sida. Passa därför på att bekanta er med hur Reachmee fungerar och använd verktyget för att annonsera om era uppdrag.

Lägga upp nyheter

Ett annat sätt att hålla hemsidan uppdaterad med vad som händer i er förening att lägga upp nyheter i vårt nyhetsflöde. Om något händer i er förening som ni tycker kan vara intressant för hela organisationen vill vi gärna dela det. Kontakta då rkuf@redcross.se för att kolla om nyheten är något som passar att lägga upp. Sen får ni gärna skriva en nyhetsartikel och bifoga bilder som vi sedan lägger upp i vårt flöde.

Innehållsrutin

För att göra det så enkelt som möjligt för er att hålla era sidor uppdaterade kommer vi införa en innehållsrutin. Ni fyller i följande formulär om ni vill lägga upp nyheter, ändra i introduktionstexten eller uppdatera information om era verksamheter. Ändringarna görs i mån av tid. Har ni annat ni vill ändra? Hör av er till er rkuf@redcross.se så löser vi det. :)