Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Växjö

Vi jobbar för ett hållbart samhälle där barn och ungdomar mår bra och känner sig trygga. Vi söker och välkomnar alltid nya engagerade människor som vill vara med och göra skillnad. Vi tar hjärtligt emot nya idéer och ser gärna till att testa på nya saker för att bli ännu bättre på det vi gör.

Vi har idag fyra aktiva verksamheter här i Växjö och vi ser att det finns potential för föreningen att växa ännu mer.

RKUF Växjö på sociala medier 

Följ oss på våra sociala medier och håll dig uppdaterad med ny information om allt som händer i föreningen så att du inte missar något av våra kommande evenemang. Du hittar oss på Facebook och Instagram.

English?

If you do not speak Swedish but want to be a part of RKUF and help us make a difference, please contact the board for more information:

rkuf.vaxjo@redcross.se

RKUF Växjö

RKUF Växjö

Vad vi gör i Växjö

Röda Korsets Ungdomsförbunds logotyp

Studenter för Rättvis handel

Studenter för Rättvis Handel är en undergrupp till RKUF Växjö som sysslar med Rättvis handelsfrågor. Vi arbetar för att sprida information om Rättvis handel och Rättvisemärkt. Vi arrangerar utbildningar, föreläser i skolor och arbetar aktivt med att öka medvetenheten i Växjö bland annat genom rättvisemärkta modevisningar och rättvisemärkt chokladprovning. Vill du veta mer eller engagera dig i Rättvis handel frågor?

Hör av dig till oss!

Engagera dig i RKUF Växjö

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Vad vill du engagera dig i?