Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Stockholm

Vi vill att alla barn och unga ska känna att de kan påverka sin vardag och ha tillgång till en trygg och meningsfull fritid.

Vi samlar unga stockholmsbor som vill vara med och arbeta för ett hållbart samhälle där alla barn och unga mår bra och känner sig trygga. Tillsammans med oss kan du bland annat hitta på roliga aktiviteter tillsammans med barn och unga som bor på ett asylboende, hjälpa till med läxor, chatta anonymt med någon som behöver någon att prata med eller vara en del av Frukost- eller Mellisklubben. Du kan också ta ställning för barn och ungas rättigheter genom att bli medlem, det är helt gratis. Ju fler vi är desto mer kan vi göra.

Vi söker alltid nya engagerade människor som vill göra skillnad. Självklart välkomnar vi också dig som har nya idéer! Hör av dig till rkuf.stockholm@redcross.se

Klicka här för att komma till alla våra lediga uppdrag!


 

Instagram: @rkuf.sthlm

Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Stockholm

Kontaktblock - RKUF Stockholm

RKUF Stockholm

Har du frågor, tankar eller funderingar så kan du alltid kontakta oss i styrelsen. Vi besvarar gärna allt från medlemsfrågor till frågor om vår verksamhet eller organisation. If you have any questions or thoughts you’re always welcome to contact us.

Stockholm

Här hittar ni de frivilliguppdrag som finns ute i Stockholm just nu!

Visar 1-5 uppdrag av 5

Hjälp till med läxor online!

Detta är ett ideellt uppdrag inom ramen för Röda Korsets Ungdomsförbund Alla barn och unga ska ha samma möjligheter att klara sin skolgång. Nu är det många som behöver extra stöd. Läxhjälp online (www.läxhjälponline.se) är en läxhjälpschatt där ba...
Plats: - Ospecificerad plats -

Bli vår nya verksamhetsledare för vår digitala läxhjälp!

Verksamhetsledarprofil läxhjälp Online Alla barn och unga ska ha samma möjligheter att klara sin skolgång. Genom Röda Korsets Ungdomsförbunds Läxhjälp Online får barn och unga inte bara hjälp med sina läxor, utan de blir även sedda och uppmärksamm...
Plats: - Ospecificerad plats -

På flykt

Detta är ett ideellt uppdrag inom ramen för Röda Korsets Ungdomsförbund På Flykt är en workshop med syftet att öka förståelsen för hur det kan vara att befinna sig på flykt och att informera om rätten att söka asyl.  Uppdraget Uppdraget innebär at...
Plats: - Ospecificerad plats -

Vill du bli vår nya valberedningsledamot?

Tycker du att rekrytering är spännande? Vill du påverka Röda Korsets Ungdomsförbunds framtid? Tycker du dessutom att föreningsdemokrati är viktigt? Sök då till den nationella valberedningen!    Röda Korsets ungdomsförbund kämpar för ett samhälle s...
Plats: - Ospecificerad plats -

Är du vår nya valberedningsordförande?

Tycker du att rekrytering och ledarskap är spännande? Vill du påverka Röda Korsets Ungdomsförbunds framtid? Tycker du dessutom att föreningsdemokrati är viktigt? Då är kanske du vår nästa valberedningsordförande till Röda Korsets Ungdomsförbund!  ...
Plats: - Ospecificerad plats -

Vad vi gör i Stockholm

Stockholm

Frukostklubb Norsborg

Frukostklubbarna är ett samarbete mellan skolor och Röda Korsets Ungdomsförbund. Våra frivilliga på plats både serverar frukost och umgås med eleverna. Frukostklubben drivs för närvarande på en skola i Norsborg. Hör av dig till oss om du är intresserad av att bli frivillig i Frukostklubben!

Stockholm

Läxhjälp Online

Vi har en digital läxhjälp för elever som går i grundskola och på gymnasiet. Hör av dig om du vill bli frivillig i vår digitala läxhjälp eller om du har frågor kring den!

Stockholm

Jourhavande kompis

Jourhavande kompis är en anonym chattjour som barn och ungdomar upp till 25 år kan vända sig till för att snacka om precis vad som helst. Vi är inga experter, utan en kompis som lyssnar och finns där för de som behöver. Maila oss om du vill bli frivillig i Jourhavande kompis!

Stockholm

Kommunikationsgrupp

Kommunikationsgruppen i Stockholm har i uppgift att skapa intresse för Röda Korsets Ungdomsförbund och sprida kunskap om de frågor vi driver. Gruppen består av frivilliga som bland annat ansvarar för våra sociala medier och driver vårt nyhetsbrev.

Stockholm

Kompisgrupp Rågsved

Kompisgruppen Rågsved består av volontärer och ensamkommande unga flyktingar som en gång varannan vecka träffas och tillsammans anordnar aktiviteter för en värdefull fritid. Verksamheten är belägen på ett boende i närheten av Rågsveds tunnelbana, där ungdomarna bor. Friends Group Rågsved consists of volunteers and unaccompanied refugees that once every other week meet and organize activities together for a valuable leisure. Their located in a housing nearby Rågsveds subway, where the kids live.

Engagera dig i RKUF Stockholm

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Hur vill du engagera dig?

Att vara medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund är att ta ställning för barn och ungas rättigheter i Sverige. Att vara medlem är helt gratis för dig men ditt medlemsskap ger oss resurser som gör skillnad för andra.

Som medlem kan du engagera dig om du vill, men det viktigaste är att du är med och stöttar organisationens olika verksamheter. Ju fler vi är desto mer kan vi göra. Vårt mål är att alla barn och unga ska vara trygga och må bra. Håller du med? Bli medlem idag!

När du blir medlem i ungdomsförbundet blir du automatiskt också medlem i det Svenska Röda Korset, som är en del av den internationella rödakors- och rödahalvmånerörelsen.

Välkommen till en av världens största humanitära organisationer!

 

Artemis och Khadra skrattar på MOVE 2019.
Lokalföreningar

Vi är aktiva på många orter runtom i Sverige. För att veta mer om vad som händer på just din ort, kontakta din närmaste lokalförening här!

Lokalföreningar