Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Malmö

Publicerad: 20 apr 2021
Lästid: ca

Vi ställer upp för Malmö!

Vi är unga som ställer upp för unga och tror på allas möjlighet att påverka. Vi drömmer och strävar efter en värld där barn och unga ska må bra och känna sig trygga.


We are the Red Cross Youth Malmö, where young people stand up for the children and youth in Malmö.

Would you like to hear more about us? Contact us at rkuf.malmo@redcross.se

 

Kontakta oss!

RKUF Malmö

Vad vi gör i Malmö

Malmö

Läxhjälp Mötesplats Otto

Vi har en läxhjälp på Mötesplats Otto når vi ut till många ensamkommande och nyanlända som kan ha behov av extra stöd. Förutom att vi läser läxor ihop på Mötesplats Otto vara en möjlighet till möten mellan människor. Maila oss om du vill vara med!

Malmö

Läxhjälp online

Vi har Läxhjälp online. Det är gratis, tryggt och smidigt för dig som går i grundskola och på gymnasiet. Vill du bli frivillig i vår Läxhjälp online-grupp så maila oss!

Malmö

Frukostklubben

Vi har en Frukostklubb på en skola i Malmö där det skapas en trygg plats för eleverna att samlas på morgonen tillsammans med frivilliga, både för att äta och för att kunna sitta ner och prata. Vi gör iordning, serverar och städar undan frukost, och umgås med varandra och med eleverna på skolan. Maila oss om du vill bli frivillig i Frukostklubben.

Engagera dig i RKUF Malmö

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Hur vill du engagera dig?