Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Lund

Publicerad: 20 apr 2021
Lästid: ca

Vi är unga som arbetar för unga och tror på allas möjlighet att påverka. Vi jobbar för en hållbar värld där barn och unga mår bra och känner sig trygga.

I Lund hjälper Röda Korsets Ungdomsförbund till med läxor, chattar med unga om det som kan kännas jobbigt och svårt och pratar med skolelever om asylfrågor. Vi träffar ensamkommande unga som nyligen har kommit till Sverige och våra frukostklubbar ser till att skolbarn får en bra start på dagen. Läs mer om våra verksamheter i flikarna till vänster.

 

Håll dig uppdaterad om allt skoj som händer inom Röda Korsets Ungdomsförbund Lund genom att följa oss på Facebook och Instagram!
Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Lund
Instagram: @RKUFLUND

RKUF Lund

RKUF Lund

Har du några frågor eller funderingar kring föreningen? Kanske vill du engagera dig eller samarbeta på något sätt? Inga frågor är för stora eller små – hör av dig till oss!

Vad vi gör i Lund

Lund

Läxhjälp

Vi har gratis Läxhjälpen där vi träffas en gång i veckan under tidig eftermiddag och hjälper elever i en förberedelseklass med deras respektive läxor. Träffarna varar ungefär en till en och en halv timme per gång. Maila oss om du vill vara med!

Lund

Kompisgrupp

Kompisgruppen är en verksamhet som vänder sig till ensamkommande ungdomar. Varje vecka anordnar vi olika aktiviteter tillsammans, vi bestämmer gemensamt i gruppen vad vi ska hitta på. Maila oss om du har några funderingar eller vill vara med!

Lund

Jourhavande kompis

Jourhavande Kompis tar emot chattsamtal från barn och unga upp till 25 år. Chatten är öppen för alla, oavsett vem en är eller var i Sverige en befinner sig. Maila oss om du vill bli frivillig i chatten!

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Lund

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?