Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Lund

Vi är RKUF Lund!

Vi är unga som arbetar för unga och tror på allas möjlighet att påverka. Vi jobbar för en hållbar värld där barn och unga mår bra och känner sig trygga.

I Lund hjälper Röda Korsets Ungdomsförbund till med läxor, chattar med unga om det som kan kännas jobbigt och svårt och pratar med skolelever om asylfrågor. Vi träffar ensamkommande unga som nyligen har kommit till Sverige och våra frukostklubbar ser till att skolbarn får en bra start på dagen. Läs mer om våra verksamheter i flikarna till vänster.

 

Håll dig uppdaterad om allt skoj som händer inom Röda Korsets Ungdomsförbund Lund genom att följa oss på Facebook och Instagram!
Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Lund
Instagram: @RKUFLUND

Lediga uppdrag i Lund

Här hittar du alla frivilliguppdrag som finns ute i Lund just nu! Du kan även se våra digitala uppdrag som inte är platsspecifika.

Visar 1-5 uppdrag av 5

På flykt

Detta är ett ideellt uppdrag inom ramen för Röda Korsets Ungdomsförbund På Flykt är en workshop med syftet att öka förståelsen för hur det kan vara att befinna sig på flykt och att informera om rätten att söka asyl.  Uppdraget Uppdraget innebär at...
Plats: - Ospecificerad plats -

Vill du bli vår nya valberedningsledamot?

Tycker du att rekrytering är spännande? Vill du påverka Röda Korsets Ungdomsförbunds framtid? Tycker du dessutom att föreningsdemokrati är viktigt? Sök då till den nationella valberedningen!    Röda Korsets ungdomsförbund kämpar för ett samhälle s...
Plats: - Ospecificerad plats -

Hjälp till med läxor online!

Detta är ett ideellt uppdrag inom ramen för Röda Korsets Ungdomsförbund Alla barn och unga ska ha samma möjligheter att klara sin skolgång. Nu är det många som behöver extra stöd. Läxhjälp online (www.läxhjälponline.se) är en läxhjälpschatt där ba...
Plats: - Ospecificerad plats -

Bli vår nya verksamhetsledare för vår digitala läxhjälp!

Verksamhetsledarprofil läxhjälp Online Alla barn och unga ska ha samma möjligheter att klara sin skolgång. Genom Röda Korsets Ungdomsförbunds Läxhjälp Online får barn och unga inte bara hjälp med sina läxor, utan de blir även sedda och uppmärksamm...
Plats: - Ospecificerad plats -

Är du vår nya valberedningsordförande?

Tycker du att rekrytering och ledarskap är spännande? Vill du påverka Röda Korsets Ungdomsförbunds framtid? Tycker du dessutom att föreningsdemokrati är viktigt? Då är kanske du vår nästa valberedningsordförande till Röda Korsets Ungdomsförbund!  ...
Plats: - Ospecificerad plats -
RKUF Lund

RKUF Lund

Har du några frågor eller funderingar kring föreningen? Kanske vill du engagera dig eller samarbeta på något sätt? Inga frågor är för stora eller små – hör av dig till oss!

Lund

Läxhjälp

Vi har gratis Läxhjälpen där vi träffas en gång i veckan under tidig eftermiddag och hjälper elever i en förberedelseklass med deras respektive läxor. Träffarna varar ungefär en till en och en halv timme per gång. Maila oss om du vill vara med!

Lund

Kompisgrupp

Kompisgruppen är en verksamhet som vänder sig till ensamkommande ungdomar. Varje vecka anordnar vi olika aktiviteter tillsammans, vi bestämmer gemensamt i gruppen vad vi ska hitta på. Maila oss om du har några funderingar eller vill vara med!

Lund

Jourhavande kompis

Jourhavande Kompis tar emot chattsamtal från barn och unga upp till 25 år. Chatten är öppen för alla, oavsett vem en är eller var i Sverige en befinner sig. Maila oss om du vill bli frivillig i chatten!

Lund

Frukostklubben

Vi har en Frukostklubb på en skola i Lund där det skapas en trygg plats för eleverna att samlas. Vi gör iordning, serverar och städar undan frukost, och umgås med varandra och med eleverna på skolan. Maila oss om du vill bli frivillig i Frukostklubben.

Lund

På Flykt

Rollspelet På Flykt är en gratis workshop som vi håller runt om i Skåne för att öka förståelsen kring vad det kan innebära att vara på flykt. Hör av dig om du vill bli frivillig i vår grupp eller boka in oss på din skola, förening eller arbetsplats.

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Lund

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?