Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Linköping

Vi är RKUF Linköping!

Vi strävar efter ett samhälle som är byggt på respekt för mänskliga rättigheter där vi ger ungdomar möjligheter till ett värdigt liv.

Här i Linköping har vi Läxhjälp dit du är varmt välkommen! Där finns det också en möjlighet att engagera sig och finnas till för andra ungdomar. Vi har även en Språkverkstad som just nu är på paus.

Vi finns i Röda Korsets lokaler på Repslagaregatan 8 i Linköping.

Håll dig uppdaterad om allt spännande som händer inom Röda Korsets Ungdomsförbund Linköping genom att följa oss på Facebook och Instagram!
Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Linköping
Instagram: @RKUFLINKOPING

RKUF Linköping

RKUF Linköping

Har du några frågor eller funderingar kring föreningen? Kanske vill du engagera dig eller samarbeta på något sätt? Inga frågor är för stora eller små – hör av dig till oss!

Linköping

Läxhjälp

På Läxhjälpen erbjuder vi hjälp med läxor i alla ämnen, både med att förstå instruktioner i läroböckerna och ämnena i sig. Vi riktar oss främst till ungdomar som går i skolan och har kommit till Sverige från andra länder. Vill du komma på Läxhjälpen? Kom gärna om du vill ha hjälp med dina läxor — du behöver inte anmäla dig!

Linköping
Tisdagar: 18.00 - 20.00

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Linköping

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?