Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Välkommen till Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad

Vi är RKUF Karlstad!

Röda Korset Ungdomsförbund Karlstad kämpar för ett samhälle som bygger på kärlek och respekt där alla barn och unga kan känna sig trygga och må bra. Vi vill finnas i barn och ungas vardag när de behöver oss som mest.

Våran vision är ett samhälle där barn och unga uppfattas som en resurs. Där barn och ungas människovärde sätts i främsta rummet.

Makthavare och beslutsfattare måste ta barns och ungas rättigheter på allvar. För att få till förändring behöver vi bli fler. Bli medlem så står vi upp för barn och ungas rättigheter tillsammans.

Hos oss i Karlstad kan du engagera dig på flera sätt. Genom oss kan du jobba för att unga som söker asyl eller som just har fått uppehållstillstånd ska känna sig hemma i Karlstad. Du kan även engagera dig i vår grymma marknadsföringsgrupp! Vi söker alltid engagerade människor som vill göra skillnad.

Håll dig uppdaterad om allt spännande som händer inom hos oss i Karlstad genom att följa oss på Facebook: Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad eller på vår instagram Instagram: RKUFKarlstad

RKUF Karlstad

RKUF Karlstad

Har du några frågor eller funderingar kring föreningen? Kanske vill du engagera dig eller samarbeta på något sätt? Inga frågor är för stora eller små – hör av dig till oss!

Karlstad

Kompisgrupp Amigos

Kompisgruppen är pausad, men vi söker dig som vill vara med i våran kompisgrupp. Hör av dig till oss om du vill veta mer eller om du har några frågor!

Kontakta Röda Korsets Ungdomsförbund i Karlstad

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.

Hittar du inte det du letar efter?