Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Författarworkshop i Helsingborg

02 juni, 18:00 - 20:00
Digitalt

Låt din rös bli hörd - dela med dig av din berättelse

Vi i RKUF Helsingborg tycker att det är viktigt aytt lyfta fram röset av barn och unga i staden. Vi vet att livet inte alltid är enkelt och att det därför kan kännas tryggt att få höra livshistorier som liknar ens egen. Därför har vi startat ett nytt projekt där vi ska samla in berättelse från barn och unga, mellan 12-25 år. Dessa berättelser går under temat 'Något som har påverkat mitt liv'. Vad du tycker är viktigt och vill dela med dig av bestämmer du helt själv. Likaså hur lång text du vill skriva. Ordet är ditt, vi sprider det vidare.

Tanken med dessa berättelser är att de ska läggas ut på våra sociala medier och att vi i slutet av sommaren arrangerar en utställning med alla texter. På så sätt hoppas vi att ge en röst till dig som är barn och unga i Helsingborg.

Du kommer vara helt anonym.

Den 2/6 klockan 18.00-20.00 kommer vi hålla i en digital författarworkshop där du kan få hjälp med av oss i ditt skrivande. Låter detta som något du vill vara med på eller vill du veta mer om projektet? Läs mer via följande länk:

https://docs.google.com/document/d/1A3jYTANwtCF2UdddQToKl9e8Wo7F9SO8LuZuj_5uG8g/edit

Eller hör av dig till oss på: rkuf.helsingborg@redcross.se

 

Publicerad av: Andrea Wingårdh, den 6 maj 2021.