Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Rekryterare, hjälpa oss att fylla alla befattningar

Plats: Nacka

Du behövs! Frivilligt engagemang utgör själva grunden för Röda Korsets arbete. 

 

Uppdragsbeskrivning 

Vi behöver alltid mer resurser, frivilliga, frivilligledare och styrelse. Du kommer att tillsammans med styrelse och frivilligledare utforma annonser och kommunicera med sökande. Hur stor och omfattande du gör rollen är upp till dig.

Omfattning 

Vi alla arbetar i den utsträckning vi kan och vill men i snitt bör du ha 1-2 timmar per vecka att lägga på detta. Vår avsikt är att bygga upp en grupp med tre rekryterare så att man ska kunna täcka för varandra (förhoppningsvis alltid någon som har tid).

Är det här du? 
Vi förutsätter att du delar Svenska Röda Korsets människosyn och humanitära värderingar. Röda Korsets grundprinciper är vägledande i allt frivilligarbete och inom ramen för uppdraget skriver du under ett tystnadslöfte och genomgår de obligatoriska utbildningarna/ introduktioner som krävs för uppdraget.  

Inom Svenska Röda Korset ser vi mångfald som en stor tillgång i arbetet. Människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens och förmåga att utföra vårt uppdrag. 

För att kunna utföra uppdraget behöver du både trivas med alla slags människor och med dator och telefon. Vi dokumenterar våra rekryteringar i verktyget Reachmee som i och för sig alla inte behöver vara inne (Excellistor ska inte föraktas).

Svenska Röda Korset

Röda Korset är världens främsta katastroforganisation och vi finns på plats före, under och efter en katastrof. Oavsett om det är en naturkatastrof, konflikt eller annan kris. Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande var och när det förekommer, skydda liv och hälsa och säkerställa respekt för varje människas värde, särskilt under tider av väpnad konflikt och andra nödsituationer. 

Vi har sju grundprinciper: 
Humanitet – Opartiskhet – Neutralitet – Självständighet – Frivillighet – Enhet – Universalitet  

 

 

 

Kontaktperson

Peter Rosell
Ordförande
0704827408
peter@panoramacompetence.se


Ansök