Pluggar du och vill göra något meningsfullt på din fritid? Hjälp RKUF att växa!

Plats: Karlstad

Detta är ett ideellt uppdrag.

 

Vi i Röda Korsets Ungdomsförbund Karlstad söker dig som vill vara med och få vår förening att växa. Du kommer att vara del av ett team som står i Gläntan på Karlstads Universitet för att berätta mer om vad vi står för och arbetar med. Gillar du att träffa nya människor? Står du upp för barn och ungas rättigheter? Toppen, då vill vi höra från dig!

 

Uppdragsbeskrivning

 

Du förväntas:

  • Delta i en introduktion om Röda Korsets Ungdomsförbund
  • Att tillsammans med andra rekrytera medlemmar och volontärer på Karlstads Universitet
  • Att informera om våra verksamheter och värderingar. Vi har sju grundprinciper: Humanitet, Opartiskhet, Neutralitet, Självständighet, Frivillighet, Enhet och Universalitet

 

Du får:

  • Träffa nya människor
  • Utbildning och nya erfarenheter
  • Bidra till mer kärlek och respekt i samhället
  • Bidra till att fler blir medvetna om våra verksamheter
  • Vara en del av världens största humanitära nätverk

 

Omfattning

Vi söker dig som kan vara med och rekrytera vid vårt infobord i Gläntan på universitetet under några tillfällen per termin. Varje tillfälle kommer att vara under någon/några timmar. Vill du finns det även möjlighet att vara med och hålla i informationsträffar för intresserade.

 

Är det här du?

 

Du delar Röda Korsets Ungdomsförbunds människosyn och humanitära värderingar. Våra grundprinciper är vägledande i allt vårt arbete.

 

Vi ser mångfald som en stor tillgång i vårt arbete och människor med olika bakgrund, etnicitet, könsidentitet, ålder och funktionsvariation breddar vår kompetens.

 

Om Röda Korsets Ungdomsförbund

 

Röda Korsets ungdomsförbund bedriver verksamhet på plats och digitalt för barn och unga i Sverige. Vi kämpar för humanitet och medmänsklighet varje dag. Vi engagerar barn och unga, skapar respekt för människovärdet, förhindrar och lindrar mänskligt lidande och ökar förståelsen människor emellan. För oss är det viktigt att ungas röster blir hörda!

Kontaktperson

Styrelsen RKUF Karlstad
Styrelse

rkuf.karlstad@redcross.se


Ansök