Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Eventgruppen i Göteborg söker nya frivilliga!

Plats: Göteborg

 

Detta är ett ideellt uppdrag inom ramen för Röda Korsets Ungdomsförbund

Är du intresserad av event och har många idéer att dela med dig av? Då kan RKUF:s Eventgruppen vara någonting för dig!

Eventgruppen planerar och genomför event för barn och unga, frivilliga och medlemmar inom RKUF. Syftet med våra event är framför allt att förena och engagera unga i Göteborg genom att lyfta och skapa intresse för aktuella samhällsfrågor, utbilda och driva påverkansarbete. Som frivillig i Eventgruppen kan du komma att planera och hålla allt från workshops och föreläsningar till gruppaktiviteter och temadagar. Vi samarbetar med andra aktörer såsom lokala verksamheter, bibliotek, skolor och andra idéburna organisationer. 

En stor del av vårt arbete går ut på att spåna idéer, planera och marknadsföra oss. Inför ett event delar vi upp ansvarsområden mellan oss och efter varje event utvärderar vi vårt arbete för att se vad vi kan göra bättre.

Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av att anordna event, men det är bra om du har ett intresse för att planera, gillar att jobba i grupp och trivs med att prata inför folk. 

Eventet vi planerar just nu är ett Julevent där vi kommer samla in julklappar som vi skänker vidare till familjer i behov. Vill du vara med och skapa förändring? Hör av dig till oss!

 

Minimiåtagande

För att skapa stabilitet och kontinuitet i vår grupp ser vi gärna att du kan engagera dig under minst en termin och är delaktig i planering, genomförande och utvärdering av minst ett event per termin.

 

När

Möten hålls på kvällstid kl.18-20 en vardag varannan vecka och vi planerar ca 2-4 event per år.

 

Som frivillig får du, för att klara ditt uppdrag:

  • Utbildning från Röda Korsets Ungdomsförbund (obligatoriskt)
  • En verksamhetsledare som leder teamet och ansvarar för verksamheten
  • Stöd från RKUF:s personal och styrelse 

 

Ditt engagemang gör skillnad!

Kontaktperson

Mimmi Täng


frivilligrkufgbg@gmail.com


Ansök