Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Bokslutsworkshop

06 oktober, 18:00 - 20:00
Online
Lotta Schneider skriver på papper tillsammans med deltagare under MOVE.

Lotta Schneider skriver på papper tillsammans med deltagare under MOVE.

Under denna workshop går vi igenom hur ett bokslut egentligen går till. I första hand riktar vi oss till föreningarnas kassörer, men alla styrelseaktiva som vill veta mer om ekonomi är självklart välkomna.

Detta är också er stora chans att få två timmar med Sanna, vår stjärna till ekonom. Vässa era frågor och snacka ekonomi med oss!

Workshopen är webbaserad. Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Sista anmälningsdag är tisdag den 5:e oktober. Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och en länk till samtalet + info om hur en kopplar upp sig.

Har du frågor eller önskningar på vad vi ska ta upp under workshopen? Fyll i här nedan eller mejla till desiree.sterner@redcross.se

Kärlek och respekt!

Desirée och Sanna

Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.

https://www.redcross.se/globalassets/dokument/personlig-integritet/svenska-roda-korsets-dataskyddspolicy.pd

Publicerad av: Moa Törnblom, den 2 september 2021.

Bokslutsworkshop

Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.