Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Styrelseutbildning 12-13 mars

12 mars - 13 mars, 09:00 - 16:00
Stockholm, Hornsgatan 54
Förbundsordförande Vera skriver ner idéer på ett papper.

Förbundsordförande Vera skriver ner idéer på ett papper.

Detta utbildningstillfälle vänder sig till dig som är förtroendevald i en lokalföreningsstyrelse. Styrelseutbildningen anordnas av personal och är obligatorisk för dig som sitter i en styrelse. Genom utbildningen får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag. Utbildningen är till för att du ska kunna känna dig trygg i din roll och leda din förening och dess verksamheter på bästa sätt. Du får också möjlighet att träffa andra styrelseledamöter från andra lokalföreningar och utbyta erfarenheter!

Datum: 12-13 mars
Plats : Hornsgatan 54, Mariatorget
Tid: lördag förmiddag till söndag eftermiddag. Mer exakta tider kommer.

Vi vill ha din anmälan senast den 4 mars. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället samt information om eventuella resor och boende.

Läs mer om utbildningen och anmäl dig här: Anmälan Styrelseutbildning 12-13 mars

PS. Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.
https://www.rkuf.se/personlig-integritet/

Publicerad av: Moa Törnblom, den 7 januari 2022.