Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Digital kassörutbildning 24 mars

24 mars, 18:00 - 20:00
Digital

Denna utbildning är till för alla som tycker att passet om ekonomi på styrelseutbildningen inte var tillräckligt! I första hand riktar vi oss till föreningarnas kassörer, men alla styrelseaktiva som vill veta mer om ekonomi är självklart välkomna.

Under denna utbildning går vi igenom hur löpande bokföring funkar, hur ni ska göra med bokslut och årsredovisning och vi kör lite praktiska övningsexempel. Vässa era frågor och snacka ekonomi med oss!

Datum: torsdagen den 24 mars 2022
Tid: 18.00-20.00
Var: Online 

Utbildningen är webbaserad. Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 23 mars.

Läs mer och anmäl dig här: Anmälan Digital kassörutbildning 24 mars

Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och övningar till utbildningen, och en länk till samtalet + information hur en kopplar upp sig.


PS. Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.
https://www.rkuf.se/personlig-integritet/

Publicerad av: Moa Törnblom, den 7 januari 2022.