Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

26 oktober: 18.00 - 19.30: Valberedningsträff 1

26 oktober, 18:00 - 19:30
Zoom

Valberedningsträff 1 - Valberedningens uppgift och planering

Så roligt att just du fått äran och uppdraget att fungera som valberedning inom din lokalförening! Vilket spännande arbete du har framför dig och vilken oerhört viktig och värdefull roll du innehar inom föreningen! All pepp till dig! Nu vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig så att du känner dig så trygg som möjligt i din roll och att det blir riktigt roligt och givande.

Under denna valberedningsträff ligger fokus på att fånga upp er som blivit utvalda till rollen som valberedare inom er lokalförening och förbereda er inför ert arbete. Vi vill genom denna träff förtydliga uppdraget samt ge er möjlighet att ställa frågor och diskutera med varandra. Detta hoppas vi kunna leda till att ni får en bra grund att stå på inför att ert viktiga arbete som startar redan nu. Det här är den första valberedningsträffen för hösten och den andra har som tema Rekrytering och intervjuer. Den kommer hållas 25 november kl. 18.00-19.30 och mer information om anmälning finns i vår kalender.

Datum: 2021-10-26

Tid: 18:00-19:30

Var: Online (det är en webbaserad utbildning, mer info nedan)

Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Sista anmälningsdag är tisdag den 21:e oktober. Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och en länk till samtalet + info om hur en kopplar upp sig.

Har du frågor eller önskningar på vad vi ska ta upp under workshopen? Fyll i här nedan eller mejla till nathalie.eriksson@redcross.se eller desiree.sterner@redcross.se  

Kärlek och respekt!

Desirée och Nathalie

 

Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.

https://www.redcross.se/globalassets/dokument/personlig-integritet/svenska-roda-korsets-dataskyddspolicy.pd

 

Publicerad av: Moa Törnblom, den 16 september 2021.

Valberedningsträff 1: 26 oktober

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.