Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

25 november: 18.00 - 19.30 - Valberedningsträff 2

25 november, 18:00 - 19:30
Zoom

Valberedningsträff 2 - Rekrytering och intervjuer

Så roligt att just du fått äran och uppdraget att fungera som valberedning inom din lokalförening! Vilket spännande arbete du har framför dig och vilken oerhört viktig och värdefull roll du innehar inom föreningen! All pepp till dig! Nu vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig så att du känner dig så trygg som möjligt i din roll och att det blir riktigt roligt och givande.

Under denna valberedningsträff ligger fokus på att förbereda er som blivit utvalda till rollen som valberedare inom er lokalförening på de olika bitarna av rekrytering och vi delar våra bästa intervjuknep. Vi vill genom denna träff förtydliga uppdraget samt ge er möjlighet att ställa frågor och diskutera med varandra. Detta hoppas vi kunna leda till att ni får en bra grund att stå på inför att ert viktiga arbete som startar redan nu. Det här är den andra valberedningsträffen för hösten och du behöver inte ha gått på den första för att gå på den här. Den handlade om Valberedningens uppgift och planering och finns att få tillgång som ppp vid behov.

Datum: 2021-11-25

Tid: 18:00-19:30

Var: Online (det är en webbaserad utbildning, mer info nedan)

Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Sista anmälningsdag är tisdag den 19:e november. Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och en länk till samtalet + info om hur en kopplar upp sig.

Har du frågor eller önskningar på vad vi ska ta upp under workshopen? Fyll i här nedan eller mejla till Nathalie.Eriksson@redcross.se eller  desiree.sterner@redcross.se

Kärlek och respekt!

Desirée och Nathalie

Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.

https://www.redcross.se/globalassets/dokument/personlig-integritet/svenska-roda-korsets-dataskyddspolicy.pd

Publicerad av: Moa Törnblom, den 16 september 2021.

Valberedningsträff 2: 25 november

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.