Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Frivilligutbildning: Sommarkompis/Kompisgruppen 16 juni

16 juni, 17:00 - 20:00
Zoom
Två personer i höghöjdsbana skrattar med varandra.

Två personer i höghöjdsbana skrattar med varandra.

 

Frivilligutbildning 16 juni: Sommarkompis/Kompisgruppen

Datum: Torsdag 16e juni
Tid: 17-20
Plats : Zoom

Utbildningen riktar sig till dig som ska engagera dig som frivillig för Sommarkompis eller Kompisgruppen. Sommarkompis är en del av Röda Korsets Ungdomsförbund. På utbildningen kommer vi jobba med ditt uppdrag som frivillig och det sociala mötet i verksamheten. Tillsammans i gruppen kommer vi diskutera och arbeta med målet att du ska känna dig trygg i din roll som frivillig och du får möjlighet att träffa och utbyta tankar med andra engagerade från andra verksamheter. Utbildningen hålls digitalt.

Vi vill ha din anmälan senast den 15/6. Vid uppkoppling följer du länken som skickas ut till dig i ett mejl. Observera att mejlet skickas ut dagen innan utbildningen.
Anmäl dig här.


Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta utbildningsansvarig: maha.suliman@redcross.se. Om du anmält dig men inte kan närvara vid utbildningen informeras detta senast den 15/6.

Varmt välkommen!

Notera: Innan påbörjat uppdrag krävs att du beställt och kunnat uppvisa utdrag från polisens belastningsregister till verksamhetsledare/lokalförening. Du hittar blankett på polisens hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Publicerad av: Katarina Johansson Eiben, den 22 april 2022.