Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Läs mer om kakor

Digital styrelseutbildning 16 oktober

16 oktober, 09:00 - 15:00
Zoom

Detta utbildningstillfälle vänder sig till dig som är förtroendevald i en lokalföreningsstyrelse. Styrelseutbildningen anordnas av personal och är obligatorisk för dig som sitter i en styrelse. Genom utbildningen får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag. Utbildningen är till för att du ska kunna känna dig trygg i din roll och leda din förening och dess verksamheter på bästa sätt. Du får också möjlighet att träffa andra styrelseledamöter från andra lokalföreningar och utbyta erfarenheter!

Utbildningen är webbaserad. Du kommer att få en länk utskickad per mail till vårt digitala konferensrum ett par dagar innan webbträffen.

Datum: 16 oktober
Plats : Digitalt
Tid: kl 9 – 15

Utbildningen är gratis och vi vill ha din anmälan senast den 9 oktober. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag. Efter sista anmälningsdatum får alla som anmält sig info och övningar till utbildningen, och en länk till samtalet + hur en kopplar upp sig.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta Mika.Larsson@redcross.se eller Andrea.Wingardh@redcross.se.

PS. Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.
https://www.rkuf.se/personlig-integritet/

Publicerad av: Moa Törnblom, den 24 augusti 2021.

Digital styrelseutbildning: 16 oktober, 9.00-15.00

Fältet är obligatoriskt.
Ange en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Har du gått RKUF-intro?
Har du varit aktiv i Röda Korsets Ungdomsförbund?
Är du medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund?

Förnya ditt medlemskap hos RKUF

Varje år måste du aktivt ta ställning för ditt medlemskap hos oss.

För att bekräfta ditt medlemskap i Röda Korsets Ungdomsförbund behöver vi ditt födelsedatum eller personnummer. Det är gratis att vara medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund.

Fältet är obligatoriskt.

Vill du bli medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund?

Eftersom du klickade i att du inte är eller vet om du är medlem har du möjlighet att bli det här!

Som medlem tar du aktiv ställning för Röda Korsets Ungdomsförbund ändåmål och grundprinciper. Vi vill att alla barn och unga ska känna sig trygga och må bra! Det är GRATIS att vara medlem hos oss. Du kommer bli medlem i den lokalförening som är närmast dig.

Om du vill vara medlem men är OSÄKER om du redan är det eller inte. Klicka isåfall "Ja" så kan vi kolla upp om du är medlem hos oss. Om det visar sig att du inte är medlem, så kommer vi registrera dig. Om du redan är medlem så händer ingenting, utan ditt medlemskap fortsätter som vanligt.

Vill du bli medlem i Röda Korsets Ungdomsförbund

Tack för att du vill bli medlem!

Du kommer att bli medlem i den lokalförening som är närmaste där du bor. Vill du bli medlem i en annan lokalföreningen går det bra att maila Röda Korsets infoservice: info@redcross.se

Nu behöver vi bara några uppgifter om dig för att kunna registrera ditt medlemskap.

Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.

Personlig integritet

Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. I vår dataskyddspolicy kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter. https://www.rodkakorset.se/personlig-integritet/

Jag samtycker till att Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund får spara mina personuppgifter.