Styrelseutbildning

26 mar 2023 kl 09:00

Beskrivning

Detta utbildningstillfälle vänder sig till dig som är förtroendevald i en lokalföreningsstyrelse. Styrelseutbildningen anordnas av personal och är obligatorisk för dig som sitter i en styrelse. Utbildningen är till för att du ska kunna känna dig trygg i din roll och leda din förening och dess verksamheter på bästa sätt. Genom utbildningen får du verktyg och kunskap för att fullfölja ditt uppdrag.  Du får också möjlighet att träffa andra styrelseledamöter från andra lokalföreningar och utbyta erfarenheter!

Utbildningen är gratis, och vi bjuder på vegetarisk lunch mot sparat och inskickat kvitto. 

Vi vill ha din anmälan senast den 22 mars. Observera att utbildningen kan bli full innan sista anmälningsdag.  Efter sista anmälningsdagen kommer du att få mer praktisk information om utbildningstillfället.

Din anmälan är bindande. 

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta katarina.johansson.eiben@redcross.se eller rkuf.forening@redcross.se.

Kärlek och respekt! 
Föreningsutvecklarteamet 

PS. Röda Korsets Ungdomsförbund värnar om din personliga integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi följer Svenska Röda Korsets dataskyddspolicy. I policyn kan du läsa mer om hur vi arbetar för att skydda dina personuppgifter.
https://www.rodakorset.se/personlig-integritet/

 

Sista anmälningsdag

Anmälan till tillfället är stängd

Arrangör
www.rkuf.se
Ämne
RKUF